Antena Meniu Search
x

Video Cât costă o shaorma "La Tzancă Uraganu". Manelistul a împărtit în ziua deschiderii 700 gratis şi a blocat bulevardul

Celebrul Tzancă Uraganu şi-a deschis shaormerie şi a împărţit porţii fără număr. Şi gratis. Cântăreţul de manele a anunţat că îşi deschide fast-food, iar oamenii au dat buluc la mâncarea gratis mai ceva ca la un concert. Au fost sute de persoane pe un bulevard central din Bucureşti. Profit a făcut şi concurenţa, mai ales că bucătarii lui Tzancă s-au mişcat cam greu. 

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 11:36

Vezi și

Sute de oameni s-au strâns la shaorma gratis pe un bulevard central din Capitală. Cântăreţul de manele Tzancă Uraganu şi-a deschis un fast-food şi a făcut cinste. Coada s-a întins de-a lungul bulevardului, dar şi pe străduţe. In zonă au apărut şi poliţiştii. 

Tzancă Uraganu: "Dau gratis câteva sute de shaorma. 600-700, câte se pot. Sunt foarte mulţi oameni. Au venit peste aşteptările mele. Le-am şi cântat. Am ieşit şi afară. le dau şi shaorma, le fac toate plăcerile."

După entuziasm, a venit dezamăgirea. Shaorma nu e gata. Concurenţa de peste stradă a făcut imediat o contraofertă: shaorma gratis, gata pe loc. Într un final au fost gata şi shaormele manelistului, care s-au dat una după alta. Shaormele lui Tzancă Uraganu, de pui şi berbecuţ, costă între 21 şi 23 de lei, iar shaorma vegetariană costă 14 lei.

Dorian Popa, primul care a împărţit mii de shaorma gratis

Nu sunt scene unice de acest fel. În vară, Dorian Popa a dat tonul. A împărţit şaorme gratis la Bucureşti şi Constanţa.

Dorian Popa susţine că a dat 3.000 de şaorme gratis numai în Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Cât costă o shaorma "La Tzancă Uraganu". Manelistul a împărtit în ziua deschiderii 700 gratis şi a blocat bulevardul