Antena Meniu Search
x

Video "Le fac toate plăcerile!" Coadă de zeci de metri la shaorma gratis, de la Tzancă Uraganu. Cum a profitat shaormeria de peste stradă

Shaorma fără număr de la Tzancă Uraganu. Cântăreţul de manele şi-a deschis o shaormerie, iar oamenii au dat buluc la mâncare gratis, mai ceva ca la un concert. S-au adunat cu sutele pe un bulevard central din Bucureşti. Doar că bucătarii au cam întârziat. Iar concurenţa de peste stradă a profitat. 

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 11:37

Vezi și

Sute de oameni s-au strâns la shaorma gratis pe un bulevard central din capitală. Cântăreţul de manele Tzancă Uraganu şi-a deschis un fast-food şi a făcut cinste. Coada s-a întins de-a lungul bulevardului dar şi pe străduţe. In zona au apărut şi poliţiştii. 

Tzancă Uraganu: Dau gratis câteva site de shaorma. 600-700 câte se pot. Sunt foarte mulţi oameni. Au venit peste aşteptările mele. Le-am şi cântat. Am ieşit şi afară. Le dau şi shaorma, le fac toate plăcerile! 

După entuziasm, a venit dezamăgirea. Shaorma de la Tzancă Uraganu nu e gata

Concurenţa de peste stradă a făcut imediat o contraofertă: shaorma gratis, gata pe loc. Într-un final au fost gata şi shaormele manelistului, care s-au dat una după alta.

Nu sunt scene unice dee acest fel. În vară, Dorian Popa a dat tonul. A împărţit shaorme gratis la Bucureşti şi Constanţa. Dorian Popa susţine că a dat 3.000 de shorme gratis numai în capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » "Le fac toate plăcerile!" Coadă de zeci de metri la shaorma gratis, de la Tzancă Uraganu. Cum a profitat shaormeria de peste stradă