Antena Meniu Search
x

Video Cât costau hainele furate de polițista de 22 de ani cu chip angelic, în mall-ul din Iași. O greșeală "de începător" a dat-o de gol

A uitat de uniformă şi de lege şi a trecut de cealaltă parte a baricadei. O poliţistă de 22 de ani, la început de carieră, a fost prinsă în timp ce fura haine într-un mall. Alarma de pe haine a dat-o de gol, iar paznicul magazinului a pus mâna pe ea. Agenţii chemaţi la faţa locului au descoperit, şocaţi, că hoaţa le e colegă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 16.11.2023, 19:24

Vezi și

Să faci ce zice poliţistul, nu ce face poliţistul, i se aplică mănuşă tinerei de 22 de ani, cu privire angelică, agent principal în cadrul Serviciului de Imigrări Iaşi. 

  • Clara Mihociu, reporter Observator: Tânăra poliţistă ieşise la shopping în mall, însă a pus ochii pe mai multe produse decât își putea permite. Agenta a uitat rapid de uniforma pe care o poartă şi a furat hainele râvnite. Însă socoteala din magazin nu i-a ieșit.

Când a încercat să plece cu prada... surpriză. 

  • Clara Mihociu, reporter Observator: Alarma uitată pe haine a dat-o de gol. Paznicul a mers glonţ la ea şi a oprit-o. Poliţista n-a avut încotro şi i-a arătat tot ce furase. Bărbatul a sunat la 112, iar mai mulţi agenţi, colegi de-ai tinerei, au venit şi au luat-o la întrebări.
Pe acelaşi subiect

Pentru prejudiciul de 554 de lei a fost întocmit dosar penal pentru furt.

Momentan, tânăra polițistă continuă să meargă la serviciu

  • Maria Cristea, Inspectoratul General pentru Imigrări: Conducerea Inspectoratului General pentru Imigrări a dispus efectuarea cercetării disciplinare pentru următoarele posibile abateri disciplinare: comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probităţii profesionale sau prestigiului instituţiei.

Agenta e la început de carieră, proaspăt absolventă a şcolii de subofiţeri, încadrată de doar un an la Serviciul pentru Imigrări. În cazul în care va fi găsită vinovată pentru furt, poliţista s-ar putea alege cu o condamnare, faptă ce i-ar încheia cariera.

Cazul nu este o excepţie. Luna trecută, un poliţist de la Rutieră din Drobeta a fost acuzat că a furat o borsetă de la victima unui accident Rutier. În ea se aflau 9.000 de lei, 100 de dolari şi 100 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cât costau hainele furate de polițista de 22 de ani cu chip angelic, în mall-ul din Iași. O greșeală "de începător" a dat-o de gol