Antena Meniu Search
x

Video Ea este Geanina, poliţista prinsă la furat haine într-un mall din Iaşi. Tânăra hușeancă este cercetată disciplinar și riscă să fie concediată

O tânără poliţistă din Huși, județul Vaslui, are dosar penal după ce a fost prinsă la furat. Tânăra de 22 de ani ar fi încercat să iasă dintr-un mall din Iași cu mai multe haine pe care nu le plătise. Un paznic a văzut-o şi a oprit-o la control. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 16.11.2023, 14:59

Vezi și

Totul s-a întâmplat pe data de 6 noiembrie. Tânăra de 22 de ani a mers la cumpărături într-un centru comercial din Iași, doar că, după ce a ales din magazinul de haine mai multe obiecte vestimentare în valoare de peste 550 lei, în loc să se îndrepte spre casa de marcat, pentru a achita produsele, s-a îndreptat către ieșire. Sistemul de alarmă pus pe hainele respective s-a declanșat în acel moment și a venit paznicul.

Bărbatul a observat că produsele sunt furate și a sunat la poliție. Când oamenii legii au venit la fața locului și-au dat seama după verificări că au de-a face chiar cu o colegă de-a lor, care este angajată la Inspectoratul General pentru Imigrări din Iași.

Polițista prinsă la furat în Iași este cercetată disciplinar și riscă să fie concediată

Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru fapta sa, iar cercetările continuă pentru furt. 

"La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Sunt continuate cercetările în acest caz, pentru a se stabili exact împrejurările în care s-a produs fapta", au transmis reprezentanții IPJ Iași.

De asemenea, a fost deschisă și o cercetare disciplinară cu privire la lucrurile pe care le-a făcut și ar putea, în urma acesteia, chiar să rămână fără locul de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Ea este Geanina, poliţista prinsă la furat haine într-un mall din Iaşi. Tânăra hușeancă este cercetată disciplinar și riscă să fie concediată