Antena Meniu Search
x

Cătălin a murit în Anglia, într-un Opel Tigra ajuns pe contrasens. Mama băiatului, mesaj emoţionant la un an de la tragedie

Luni, 11 noiembrie, s-a împlinit un an de la tragedia care a îndoliat o familie din Rovinari, judeţul Gorj. Cătălin Manolache, un tânăr de 24 de ani care plecase în Anglia pentru un trai mai bun, a murit într-un grav accident rutier.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.11.2019, 11:17

Cătălin Manolache a murit, în urmă cu un an, într-un accident în Anglia
Cătălin a murit în Anglia, într-un Opel Tigra ajuns pe contrasens. Mama băiatului a transmis un mesaj emoţionant, la un an de la tragedie - Facebook

Luni, 11 noiembrie, s-a împlinit un an de la tragedia care a îndoliat o familie din Rovinari, judeţul Gorj. Cătălin Manolache, un tânăr de 24 de ani care plecase în Anglia pentru un trai mai bun, a murit într-un grav accident rutier.

Nenorocirea s-a produs în noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2018, pe A358, lângă Ashill.

Tânărul se afla într-un Opel Tigra condus de amicul său, tot din Rovinari, când maşina a intrat cu viteză pe contrasens, într-un Citroen în care se afla un cuplu de bătrâni, Lynda Greening, 70 ani, şi Gerald Greening, 79 de ani.

În urma impactului teribil, Cătălin Manolache şi cei doi bătrâni au murit pe loc, în vreme ce şoferul maşinii tânărul de 24 de ani, şi el tot din Rovinari, a ajuns în stare critică în spital.

La vremea respectivă, un apropiat al familiei a declarat că maşina în care se afla Cătălin Manolescu ar fi rulat cu peste 200 de km/h.

La un an de la tragedie, familia şi prietenii au postat zeci de mesaje de condoleanţe. 

Cătălin absolvise Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor

Mama tânărului de 24 de ani este distrusă de durere şi nu poate să treacă peste moartea lui Cătălin. Femeia a postat şi ea un mesaj emoţionant pe Facebook. 

"Cătuță mami îngerașul meu frumos și nevinovat...acum la ora 00 și 20 se face 1 an de când mi te-a omorât acel criminal. Cătuță mami nu mai pot puiul meu frumos și nevinovat. Am rămas distrusă pe toată viața mea fără tine, totul este pustiu în jurul meu de când tu crinul mami înflorit ai plecat sus în cer și între îngeri. 1 an de zile mă chinui cu atâta durere și suferință în sufletul și inima mea zdrobită în mii și mii de bucăți să pot trăi fără tine și mereu m-am rugat la Bunul Dumnezeu să nu îmi pierd mințile și puterile, să pot să-ți fac toate pomenirile să nu-ți lipsească nimic acolo sus în cer și între îngeri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mereu m-am rugat ca tu mami, Cătuță suflet din sufletul meu să fii lângă mine mereu și lângă frățiorul tău și tati tău care te-a crescut și a făcut foarte multe pentru tine, eu mă rog mereu la Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace în liniște și la dreapta lui și numai în grădina cu verdeață și numai lumină. Te-am iubit enorm de mult cu toții și te vom iubi la infinit, Cătuță frumusețea noastră, cumintele nostru și protecția familiei noastre tu erai, Cătuță floarea noastră înflorită", a scris mama lui Cătălin pe Facebook.

Cătălin Manolache absolvise Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, la Universitatea "Constantin Brâncuși", din Târgu-Jiu, iar după ce a fost dezamăgit de oferta de muncă din România, a decis să plece în străinătate. În Anglia, se angajase la o fabrică de carne, cu doar două luni înainte de tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cătălin a murit în Anglia, într-un Opel Tigra ajuns pe contrasens. Mama băiatului, mesaj emoţionant la un an de la tragedie