Antena Meniu Search
x

Foto Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism, găsit înecat într-un lac din Dâmbovița

Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism, a fost găsit înecat într-un lac din județul Dâmbovița.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 16:41

Fostul campion național și balcanic la culturism, Cătălin Ștefănescu, a fost găsit înecat într-un lac din localitatea dâmbovițeană Lazuri. Potrivit Târgoviște News, Ștefănesc era la pescuit cu un prieten atunci când s-a produs nenorocirea. La un moment dat, prietenului culturistului a plecat pentru scurt timp, iar când s-a întors l-a găsit pe acesta fără suflare.

"Polițiștii au fost sesizați de administratorul unui lac cu privire la faptul că o persoană este decedată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului", a precizat IPJ Dâmbovița. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița.

Vestea morții lui Cătălin Ștefănescu a căzut ca un trăznet pentru apropiați

Cătălin Ștefănescu era un cunoscut antrenor de fitness și din Târgoviște. Avea în palmares un titlu de campion național și un titlu de campion balcanic și făcuse parte din lotul național pentru Campionatul Balcanic din 2020.

Ștefănescu era un sportiv de performanță, antrenor personal și un familist convins. Avea o soție și o fiica pe care le iubea mai mult ca orice pe lumea aceasta, scriu jurnaliștii de la Târgoviște News.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism, găsit înecat într-un lac din Dâmbovița