Antena Meniu Search
x

Video "Câte cifre, atâtea beţe la palmă". Părinţii îl acuză pe învăţător că le-a bătut fiul de 7 ani, pentru că nu a ştiut tabla înmulţirii

Părinţii unui elev de 7 ani, din clasa a doua de la o şcoală din judeţul Vaslui, îl acuză pe învăţător că i-ar fi lovit palma cu un băţ deoarece nu a ştiut tabla înmulţirii pe sărite. Cea care a alertat autorităţile a fost mama băiatului, aflată la muncă în Franţa. Nu ar fi primul caz petrecut în şcoală. Poliţiştii au demarat o anchetă. Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 19.01.2023, 14:40

Vezi și

Familia băiatului susţine că astfel de corecţii fizice se întâmplă des la şcoala din Protopopeşti.

Bunica băiețelului: Vine afară şi nu putea să deschidă gura ca să vorbească, absolut deloc. Mamaia am luat bătaie. De ce? Nu am ştiut la matematică tabla înmulţirii şi câte cifre, atâtea beţe la palmă. Eu nu pot să iert. Nu pot! E un copil, mi-e nepot, e copilul alteia nu trebuie tras. Nu trebuie sâ imi bată copilul. Eu răspund pentru el. 

Nu e singura care acuză. Şi nu e singurul profesor acuzat că e agresiv cu elevii. 

Mama unei fetițe: Am venit înainte de sărbători din Germania ca să îmi aduc fetita la şcoală. Am adus-o, am înscris-o la şcoală. Când a ajuns la doamna profesoară, diriginta, a început să îi vorbească urât, să îi spună multe vorbe care nu trebuia să îi spună la un copil.

Pe acelaşi subiect

Trei anchete după incidentul de la şcoala din Protopopeşti

Conducerea şcolii nu are deocamdată o explicaţie. 

Director: În prezent avem în paralel demarate două anchete, una internă prin cercetare disciplinară şi a Inspectoratului şcolar județean Vaslui. Dacă se dovedesc cele relatate sancţiunea va fi cea mai aspră prevăzută de legislatia in vigoare. 

A treia anchetă a fost deschisă de către poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Câte cifre, atâtea beţe la palmă". Părinţii îl acuză pe învăţător că le-a bătut fiul de 7 ani, pentru că nu a ştiut tabla înmulţirii