Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Câte grade a avut apa mării, la început de octombrie. Câţiva turişti s-au aventurat în valuri şi nu au regretat

După zile gri cu ploi şi nori, soarele s-a arătat astăzi pentru câteva ore. La Constanţa, i-a scos la plimbare pe localnici şi turiştii de octombrie. Cei mai hotărâţi au încercat apa mării şi au avut supriza să o găsească destul de caldă - a avut 20 de grade Celsius.

de Andreea Filip

la 04.10.2024 , 21:20

La mare, vremea a fost un răsfăţ astăzi. Localnicii şi turiştii au înlocuit pelerinele şi umbrelele de ploaie cu ochelari de soare şi tricouri. Mulţi turişti au ales intenţionat luna octombrie pentru a scăpa de căldură şi aglomeraţie.

Vremea bună i-a scos pe constănţeni, dar şi pe turişti la o plimbare pe faleza cazinoului din Constanţa. Astăzi, maximele au fost până la 25 de grade Celsius. Briza îşi face la fel de bine simţită prezenţa, dar nu detanjează. La fel de cald va fi şi mâine. Pe alţii, soarele care a răsărit după zile întregi de ploi i-a ademenit pe plajă.

Tarife reduse la cazare

Vezi și

Cine are curaj să evadeze câteva zile din oraş pe litoral va găsi acolo tarife reduse la cazare. "Camera este special amenajată pentru o familie cu copii. Livingul deţine o canapea extensibilă. Avem pachet FamilyTime cu două nopţi de cazare şi mic dejun, tariful porneşte de la 1.600 de lei pentru 2 adulţi şi un copil. În cadrul pachetului avem acces şi la un spectacol de delfini şi la microrezervaţie şi se pot bucura de piscina noastră, de sauna umedă şi uscată, sală de fitness, aerobic, spinning", arată Cristina Calispera, manager hotel 4 stele.

"Tarife mult mai avantajoase. După vara aglomerată îi invităm să vină la linişte, să se bucure de piscina infinity de centrul spa. Vom avea pachete cu masaj inclus, încă este cald şi vreme frumoasă", spune Cristina Drăgan, manager complex.

Mâine se anunţă încă o zi caldă şi frumoasă la mare, duminică va ploua, dar vremea bună va reveni weeknedul viitor.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Câte grade a avut apa mării, la început de octombrie. Câţiva turişti s-au aventurat în valuri şi nu au regretat