Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea 7 octombrie - 4 noiembrie 2024. Ploi de la mijlocul săptămânii viitoare, apoi temperaturi în creștere

Administraţia Națională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 7 octombrie - 4 noiembrie 2024. Specialiştii anunţă vreme schimbătoare de la o zi la alta: ploi de la mijlocul săptămânii viitoare şi temperaturi în creștere treptată spre weekendul viitor.

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 08:08

Harta temperaturilor în Europa Vremea 7 octombrie - 4 noiembrie 2024. Ploi de la mijlocul săptămânii viitoare, apoi temperaturi în creștere - Observator

Meteorologii au emis prognoza pentru intervalul 7 octombrie - 4 noiembrie 2024.

"Pe parcursul săptămânii viitoare vremea va fi schimbătoare de o zi la alta în majoritatea zonelor din țară. După un început de săptămână cu temperaturi modeste în sud și în sud-est, valorile termice vor fi în creştere treptată. Astfel, așteptăm un regim termic care să depășească 18...20 grade Celsius în jumătatea de sud a țării. Probabilitatea de ploaie va fi în creștere din 10 octombrie începând din vestul țării cu extindere și în restul teritoriului", spun specialiștii de la ANM.

Vremea 7 - 14 octombrie 2024

Articolul continuă după reclamă

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nordvest a țării, dar și deficitar în regiunile sud-vestice, sudice, nordestice și centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo 14 - 21 octombrie 2024

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nordice, centrale, dar mai ales în extremitatea de nord-vest a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea 21 - 28 octombrie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sudice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 28 octombrie - 4 noiembrie 2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Vremea » Vremea 7 octombrie - 4 noiembrie 2024. Ploi de la mijlocul săptămânii viitoare, apoi temperaturi în creștere