Antena Meniu Search
x

Eclipse, căţeluşa care merge în fiecare zi, singură, cu autobuzul, pentru a ajunge în parc (Video)

O căţeluşă a devenit simbolul unui oraş, după ce i-a uimit pe navetişti cu inteligenţa sa. Patrupedul călătoreşte aproape zilnic spre parc, singur, cu autobuzul. Ştie destinaţia şi nu uită niciodată să coboare la staţia corectă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.05.2019, 09:41

O căţeluşă a devenit simbolul unui oraş, după ce i-a uimit pe navetişti cu inteligenţa sa. Patrupedul călătoreşte aproape zilnic spre parc, singur, cu autobuzul. Ştie destinaţia şi nu uită niciodată să coboare la staţia corectă.

Eclipse, un mix între Labrador şi Mastiff, a devenit cea mai cunoscută căţeluşă din Seattle. Ea ia autobuzul de fiecare dată şi ştie unde să coboare pentru a ajunge în parc, iar acest comportament neobişnuit printre patrupede a făcut-o foarte populară printre navetişti.

Aventura ei cu autobuzul a început într-o zi, când proprietarul ei, Jeff Young nu şi-a terminat ţigara la timp. Când autobuzul a venit, Eclipse a urcat singură şi a mers până în parc, acolo unde trebuiau împreună să coboare.

Căţel merge singur cu autobuzul până în parc

Căţeluşa se bucură de călătoriile cu autobuzul atât de mult, încât acum merge singură, aproape în fiecare zi, până în parc, unde se întâlneşte direct cu stăpânul său.

Are chiar şi un abonament de călătorie legat de zgardă. Nu ratează niciodată oprirea, la parcul Belltown, unde are loc întâlnirea cu stăpânul iubitor.

Şoferii sunt întotdeauna bucuroşi să îi ofere lui Eclipse o plimbare, mai ales că este o rază de soare pentru fiecare călător. Potrivit Just Something, nu ar îndrăzni să latre sau să muşte pe cineva, stă cuminte pe locul ei, privind la geam, aşteptând să ajungă la destinaţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toată lumea o iubeşte şi niciun călător nu scapă ocazia de a-i face o fotografie sau de a o mângâia, până la urmă este considerată o căţeluşă-minune, foarte inteligentă şi atentă la cei din jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Eclipse, căţeluşa care merge în fiecare zi, singură, cu autobuzul, pentru a ajunge în parc (Video)