Antena Meniu Search
x

Video Cauza incendiului de la Hotelul Mureş din Băile Felix. Flăcările, declanşate de un bec lasăt aprins lângă stive de hârtie

Pompierii au stabilit cauza incendiului de la hotelul Mureş din Băile Felix de joi unde aproape 600 de turişti au fost evacuaţi după ce la etajul al doilea a izbucnit un foc. Flăcările ar fi fost declanşate de un bec lasăt aprins langă mai multe dtivle de hârtie igienică.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 14:17

Vezi și

”Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a incendiului, un mijloc de iluminare electric lăsat sub tensiune (bec incandescent lăsat în funcţiune) cu materiale inflamabile depozitate în apropiere (stive de hârtie igienică)”, a anunţat, vineri, ISU Bihor, referitor a incendiul de la Hotel Mureş din Băile Felix.

Incendiul s-a produs joi, într-o debara şi apoi s-a extins la două camere. Unitatea de cazare a fost inundată cu fum, fiind necesară evacuarea turiştilor. 14 persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cauza incendiului de la Hotelul Mureş din Băile Felix. Flăcările, declanşate de un bec lasăt aprins lângă stive de hârtie