Antena Meniu Search
x

Video Incendiul de la hotelul din Băile Felix a fost lichidat. Şase persoane intoxicate cu fum, dintre care două transportate la spital

Incendiu violent într-un hotel din Băile Felix în această dimineaţă. Unitatea de cazare a fost inundată de fum, iar două camere de la etajul doi al hotelului au fost cuprinse de flăcări. Disperaţi să se salveze, oamenii au fugit pe scările exterioare ale clădirii şi s-au căţărat pe balcoane. În total, 588 de oameni au fost evacuaţi din hotel. Conform pompierilor, au fost înregistrate 14 victime, dintre care 6 au fost intoxicate cu fum iar două transportate la spital.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 13:28

Vezi și

Update: Incendiul izbucnit, joi, la un hotel din Băile Felix a fost lichidat, a declarat ISU Bihor, care au precizat că şapte persoane au primit îngrijiri medicale iar peste 500 de turişti s-au autoevacuat sau au fost evacuaţi de pompieri. Incendiul a izbucnit într-o cameră tehnică de la etajul II, un depozit, iar în scurt timp holurile şi alte camere au fost inundate de un fum dens. După evaluările medicale făcute au fost înregistrate 14 victime în urma incendiului, transmite ISU Bihor.

”Incendiu violent la Hotel Mureş din Băile Felix”, anunţă, joi, ISU Bihor. Sursa citată a precizat că sunt flăcări la două camere de la etajul 2 al hotelului. Intervin echipajele de pompieri al Detaşamentelor 1 şi 2 şi ale Gărzii 1 Mai.

ISU Bihor a precizat că incendiul a fost localizat se intervine pentru stingerea sa. În hotel sunt cazate 588 de persoane, dar au fost evacuaţi turiştii doar de la etajele III şi IV.

Incendiul de la hotelul din Băile Felix a fost lichidat. Turiştii au fost evacuaţi iar 3 persoane s-au intoxicat cu fum

ISU Bihor

Pe acelaşi subiect

Unii turişti s-au autoevacuat pe scările de incendiu

Din clădire se vede un fum dens ieşind de pe ferestre. ”După evaluările medicale sunt 14 victime: 6 intoxicate cu fum (din ele 2 au fost transportate la spital), 2 victime cu tensiune şi 6 victime cu atac de panică”, a mai transmis ISU Bihor.

Cauzele izbucnirii flăcărilor au rămas în cercetare

Primarul comunei Sânmartin, Cristian Laza, aflat la faţa locului, a declarat, că "s-a evitat un dezastru". "Autorităţile au intervenit impecabil, pompierii au venit repede şi au stins flăcările foarte repede. Au venit numeroase echipaje de ambulanţă, dar din fericire nu s-au înregistrat probleme deosebite. Toţi cei care au avut nevoie de îngrijiri le-au primit imediat", a spus edilul, conform Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Incendiul de la hotelul din Băile Felix a fost lichidat. Şase persoane intoxicate cu fum, dintre care două transportate la spital