Antena Meniu Search
x

Video Cauza incendiului din cartierul Alexandru cel Bun din Iaşi. "De aici a plecat flacăra. Uite ce e aici, tată!"

Au fost momente de panică într-un cartier din Iaşi, după ce un incendiu a izbucnit la parterul unui bloc. Speriaţi de fumul gros şi înecăcios care le intrase în apartamente, locatarii au fugit cât i-au ţinut picioarele. Un muncitor care se afla în zonă a fost cel care a observat flacările care înghiţeau apartamentul şi, fără să mai stea pe gânduri, a dat alarma. În timpul misiunii, pompierii au reuşit să salveze o pisică aflată într-una dintre locuinţele afectate. Focul ar fi pornit de la o lumânare uitată aprinsă. 

de Redactia Observator

la 18.05.2024 , 07:52

"De aici a plecat flacăra. Uite ce iese! Uite ce e aici, tată!" Alarma s-a dat ieri după-amiază în cartierul Alexandru cel Bun, din Iaşi. Rând pe rând, locatarii blocului au simţit un miros puternic de fum. Speriaţi, oamenii au fugit doar cu ce aveau pe ei pentru a se salva. Însă, imediat ce au ieşit din locuinţe, casa scării era deja acoperită de fumul dens. Primul care a observat flacările a fost un muncitor. Acesta a fost şi cel care a sunat la 112. 

Incendiu în cartierul Alexandru cel Bun din Iaşi

"Se auzea ceva mocnind aşa, sfârâind aşa, dar a oprit gazele", povesteşte un vecin. "Lucram aici la gemuri afară şi am văzut că iese fum. Când am venit aici ardea flacăra acolo", adaugă un martor.

Vezi și

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri. "Incendiul se manifesta cu fum la exteriorul unui apartament, de la parterul blocului şi flacără în interior", a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iaşi.

Cauza incendiului care a cuprins blocul din Iaşi

Deşi nu puteau vedea din măcar la un metru în faţa ochilor, pompierii au reuşit să scoată din flăcări o pisică. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Incendiul ar fi pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Evenimente » Cauza incendiului din cartierul Alexandru cel Bun din Iaşi. "De aici a plecat flacăra. Uite ce e aici, tată!"