Antena Meniu Search
x

Video Caz revoltător în Bucureşti. Un bătrân imobilizat a fost jefuit: după ce i-au luat telefonul, hoţii i-au smuls şi firul de la tubul de oxigen

Caz revoltător în Capitală! Un bătrân imobilizat la pat a fost jefuit în propria locuinţă de doi bărbaţi cunoscuţi cu antecedente penale.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.07.2022, 17:34

Vezi și

În timp ce unul dintre ei a rămas în faţa casei, de pază, celălat a pătruns în locuinţă, i-a furat bătrânului telefonul şi i-a smuls şi tubul aparatului de oxigen care-l ajuta să respire. Din fericire, victima a reuşit să ceară ajutorul unui vecin, iar hoţii au fost prinşi.

Cei doi hoţi au acţionat, cel mai probabil, la pont. Asta pentru că ştiau starea medicală în care bărbatul se află, dar ştiau şi că acesta este în vârstă. Cu greu, victima a reuşit să anunţe vecinii care mai apoi au alertat poliţiştii. Cei doi hoţi au fost arestaţi în urma percheziţiilor domiciliare făcute. Ei sunt arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Caz revoltător în Bucureşti. Un bătrân imobilizat a fost jefuit: după ce i-au luat telefonul, hoţii i-au smuls şi firul de la tubul de oxigen