Antena Meniu Search
x

Video Caz revoltător în Covasna: un profesor predă în continuare după ce ar fi bătut 4 elevi. Cum îşi motivează conducerea şcolii decizia de a-i permite să revină la ore

Caz revoltător la o şcoală din Covasna! Un profesor care a agresat în sala de clasă, în timpul orelor de curs, patru elevi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Bărbatul este cercetat pentru purtare abuzivă după ce unul dintre copii s-a prezentat la medic.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 12.10.2022, 14:41

Vezi și

Deocamdată, ancheta este în plină desfăşurare. Totul s-a petrecut pe 7 octombrie, atunci când un băiat de clasa a VI-a a mers la poliţie alături de părinţii săi pentru a reclama faptul că a fost bătut de profesorul de istorie chiar în timpul orei. Poliţiştii au mers la şcoală şi au stabilit că cele spuse de copil se confirmă. În plus, poliţiştii au aflat că acelaşi profesor, un bărbat de 39 de ani, a bătut alţi trei elevi.

În acest context s-a deschis un dosar de cercetare penală în care acuzaţia formulată, în acest moment, este de purtare abuzivă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, dar după ce au expirat cele 24 de ore a părăsit arestul şi a revenit la şcoală. Profesorul predă în continuare şi nu a dorit să facă niciun comentariu pe marginea acestui subiect. Conducerea şcolii a pus decizia de a-i permite profesorului să revină la ore pe seama prezumţiei de nevinovăţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Caz revoltător în Covasna: un profesor predă în continuare după ce ar fi bătut 4 elevi. Cum îşi motivează conducerea şcolii decizia de a-i permite să revină la ore