Antena Meniu Search
x

Video Caz tras la indigo pentru bărbatul care a împușcat un băiat în pădure. Acum 20 de ani a tras într-un om tot din greșeală şi l-a ucis

Un băiat de 14 ani din Sălaj a fost împuşcat în timp ce căuta în pădure brad pentru Crăciun. Zgomotul paşilor i-a atras atenţia unui bărbat care venise să vâneze animale sălbatice. Este vorba despre un fost vânător, care acum 20 de ani şi-a pierdut permisul de port armă după ce a tras într-un om, tot din greşeală, şi l-a omorât. Acum victima a supravieţuit, dar următoarele ore sunt critice.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.12.2021, 19:21

Vezi și

Se înnoptase, iar băiatul de 14 ani şi cumnatul lui se grăbeau să ajungă cu bradul acasă. Foşnetele din pădure i-au atras atenţia unui bărbat care venise cu un prieten la vânătoare. 

Alex Prunean, reporter Observator: Bărbatul de 53 de ani se afla aici, la intrarea în pădure, iar adolescentul undeva după acei copaci, la aproximativ 30 de metri distanţă. Fiind deja intuneric, a tras în orb o singură dată, în direcţia zgomotului, rănindu-l pe băiat în zona braţului şi a abdomenului.

Bărbatul a tras cu puşca de vânătoare calibrul 16 mm a amicului său. El nu avea dreptul să deţină o armă după ce, în urmă cu 20 de ani, a împuşcat mortal un om. 

Bărbat rănit: La mine a trecut prin cizmă, numai la el a prins mai tare, în zona burţii, la picior şi la mână. I-a găurit mâna nu aşa.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Dar ei ştiau că sunteţi acolo?

Bărbat rănit: Normal, doar ne-au văzut, pe lângă ei am trecut.

Băiatul împușcat a intrat direct în sala de operație

Adolescentul a fost cărat pe braţe de cumnatul lui până la ieşirea din pădure, unde a fost aşteptat de o ambulanţă. Diagnosticul este departe de a fi unul liniştitor.

Alina Taba, purtător de cuvânt Spitalul din Zalău: Două plăgi prin împuşcare, s-a intrat de urgenţă în sala de operaţie cu echipă formată din trei medici, starea pacientului s-a stabilizat, a primit sânge, însă urmează o intervenţie chirurgicală şi astăzi.

Mama copilului: Aici, în partea asta, deci la bazin şi doctorii aşa mi-au spus, că s-a împrăştiat prin tot corpul. A pierdut şi sânge foarte mult.

Bărbatul care a tras, dar şi proprietarul armei, au fost audiaţi de poliţişti

Ioana Rus, IPJ Sălaj: În noaptea respectivă, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului de 63 de ani pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, procurorul de caz a dispus controlul judiciar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vânătorul care i-a încredinţat arma amicului său a făcut infarct în urma incidentului. A fost dus şi el la spital şi a intrat direct în sala de operaţie. Deţinea arma legal, iar în ziua respectivă avea autorizaţie de vânătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Caz tras la indigo pentru bărbatul care a împușcat un băiat în pădure. Acum 20 de ani a tras într-un om tot din greșeală şi l-a ucis