Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz tulburător într-o comună din Vaslui: Doi copii de 8 ani, abuzaţi sexual de doi elevi de 11 ani

Caz de-a dreptul şocant în comuna vasluiană Stănilești, localitatea Bogdana Voloseni. Doi copii de 8 ani au fost abuzaţi sexual şi supuşi la perversiuni sexuale de doi elevi de 11 ani.

de Monica Palade

la 16.12.2021 , 11:57

Caz tulburător într-o comună din Vaslui: Doi copii de 8 ani, abuzaţi sexual de doi elevi de 11 ani - Shutterstock

Adevărul a ieşit la iveală, după ce alţi colegi care au fost martori i-au povestit învăţătoarei de la Școala Stănilești. Tatăl unuia dintre elevii abuzaţi a aflat la rândul său, iar pe 13 decembrie a făcut plângere la poliţie. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru “agresiuni sexuale” și continuă cercetările.

Dosar penal pentru abuz sexual 

“În data de 13 decembrie, am fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că fiul său în vârstă de 8 ani, dar și un alt copil de aceeași vârstă, ar fi fost abuzați sexual. Fapta ar fi fost comisă în luna septembrie a acestui an. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru abuz sexual”, au confirmat reprezentanții IPJ Vaslui. Unul dintre agresori provine dintr-o familie cu probleme sociale, iar celălalt este crescut de o bunică, după ce mama l-a abandonat, informează vremeanoua.ro

Articolul continuă după reclamă

“Nu știm ce mai poate rezolva Poliția în acest caz, că acești doi copii au fost nevoiți să îndure niște umilințe greu de povestit. Copilul meu, care e la școală cu ei, a spus că a auzit de la ceilalți colegi că cei de 11 ani îi dezbrăcau și mi-e rușine să mai spun eu, la vârsta mea, alte lucruri care se întâmplau. Apoi îi amenințau că îi fac de râs. Abuzul psihic a fost mai mare decât cel fizic. Au doar 8 ani, vă dați seama? Eu am vorbit cu copilul meu, ca întotdeauna să ne spună dacă cineva îl deranjează și cu o vorbă. Dar în cazul de față nu știu de ce copilașii aceștia de 8 ani nu au spus mai repede la părinți. De mai multe luni sunt chinuiți, săracii. Să fii golan la 11 ani, un violator, un nemernic de la vârsta asta, chiar că s-a ajuns prea departe”, a declarat mama unuia dintre copiii care mergeau la aceeaşi şcoală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Caz tulburător într-o comună din Vaslui: Doi copii de 8 ani, abuzaţi sexual de doi elevi de 11 ani