Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cazul deputatului PSD, căruia medicii i-au amputat un picior după accident, se complică. Politicianul e în pericol să piardă şi o mână

Se pare că starea de sănătate a deputatului PSD Radu Vasilică se complică, existând posibilitatea ca acestuia să-i fie amputată şi o mână.

de Redactia Observator

la 27.11.2017 , 19:20

Cazul deputatului PSD, căruia medicii i-au amputat un picior după accident, se complică. Politicianul e în pericol să piardă şi o mână

Medicii au fost nevoiţi să-i amputeze un picior deputatului PSD Radu Vasilică, după ce politicianul s-a rănit grav în urma unui accident rutier şi se pare că starea de sănătate a acestuia se complică, existând posibilitatea ca acestuia să-i fie amputată şi o mână.

Mai mult, Cătălin Rădulescu, colegul său de partid, precizează că va face o plângere şi va cere să fie deschisă o anchetă, privind intervenţia medicilor. Potrivit lui Rădulescu, doctorii nu au identificat la timp faptul că Radu Vasilică avea artera femurală despicată în interiorul piciorului, acest aspect fiind identificat abia după 3 ore.

Reamintim că deputatul PSD Radu Vasilică, în timp ce conducea cu viteză o motocicletă, a lovit un stâlp şi a ricoşat într-un autoturism, fiind rănit grav.

Articolul continuă după reclamă

”Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un motociclist a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un stâlp, ulterior ricoşând într-un autoturism care rula regulamentar”, au anunţat autorităţile.

El a fost transportat de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit răni grave la ambele picioare şi mai multe leziuni interne.

prognosticul medicilor în privinţa stării lui de sănătate fiind unul extrem de rezervat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Cazul deputatului PSD, căruia medicii i-au amputat un picior după accident, se complică. Politicianul e în pericol să piardă şi o mână