Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Deputatul PSD Radu Vasilică, implicat într-un groaznic accident rutier, după o depăşire riscantă. Politicianul conducea o motocicletă

Deputatul PSD Radu Vasilică a fost rănit grav într-un accident rutier, petrecut în urmă cu puțin timp în Mărăcineni, zona Slava.

de Redactia Observator

la 25.11.2017 , 21:09

Deputatul PSD Radu Vasilică a fost rănit grav într-un accident rutier, petrecut în urmă cu puțin timp în Mărăcineni, zona Slava.

Din primele informații, se pare că deputatul PSD conducea o motocicletă și a intrat cu ea într-o mașină parcată, într-un stâlp, dar și într-o mașină ce se afla în mers, după ce ar fi încercat o depăşire riscantă.

Deputat PSD Radu Vasilica
Articolul continuă după reclamă

Se pare că acesta este rănit la ambele picioare. La un picior are fractură cu deplasare. Este conștient, însă cu politraumatisme, și se pare că de puțin timp a intrat în operație. Urmează să fie transportat  la spitalul de urgenţă Floreasca din Capitală.

Revenim cu informații...

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Deputatul PSD Radu Vasilică, implicat într-un groaznic accident rutier, după o depăşire riscantă. Politicianul conducea o motocicletă