Antena Meniu Search
x

Video Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului din Feteşti, mort după ce o bombă pe care o construia în locuinţă i-a explodat în faţă

Un bărbat de 44 de ani din Feteşti a murit în timp ce încerca să facă o bombă artizanală, după ce materialele folosite i-au explodat în casă. Anchetatorii au făcut verificări toată noaptea, iar în casa victimei au descoperit mai multe articole pirotehnice şi elemente de muniţie care ar fi putut provoca o nouă explozie. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 30.05.2024 , 08:59

Pentru autorităţi sunt în continuare foarte multe necunoscute. Anchetatorii au stat până dimineaţa în perimetrul casei şi au încercat să vorbească cu vecinii încât să adune cât mai multe probe, pentru a afla mai exact ce făcea bărbatul cu aceste elemente.

Bărbat din Feteşti, mort după ce o bombă artizanală i-a explodat în faţă

Pentru victima de 44 de ani nu s-a mai putut face nimic. Aceasta a murit la scurt timp după ce bomba pe care chiar el a construit-o i-a exlodat în faţă. În locuinţă au găsit inclusiv praf de puşcă, dar şi alte obiecte periculoase. Este o anchetă în desfăşurare, deschisă pentru omor. Procurorii încearcă să afle exact cum şi-a pierdut bărbatul viaţa, dar şi ce făcea în acel moment şi de cât timp făcea acest lucru.

Vezi și

Tatăl individul spune că fiul său s-ar fi apucat de construcţia dispozitivelor explozive de teama unui posibil atac rusesc. Chiar dacă era pasionat de substanţe chimice şi metale, bărbatul a ales să devină frizer.

Trupul său a fost dus la medicină legală, unde medicii legişti îi vor face şi necropsia care va aduce şi mai multe detalii în această anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului din Feteşti, mort după ce o bombă pe care o construia în locuinţă i-a explodat în faţă