Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un bărbat din Feteşti a murit în timp ce încerca să facă o bombă care i-a explodat în casă. S-ar fi temut să nu fie atacat de ruşi

Un bărbat de 44 de ani din Feteşti a murit în timp ce încerca să facă o bombă artizanală, după ce materialele folosite i-au explodat în casă. Anchetatorii au găsit mai multe articole pirotehnice şi elemente de muniţie.

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 21:33

Un bărbat din Feteşti a murit în timp ce încerca să facă o bombă care i-a explodat în casă. S-ar fi temut să nu fie atacat de ruşi Un bărbat din Feteşti a murit în timp ce încerca să facă o bombă care i-a explodat în casă. S-ar fi temut să nu fie atacat de ruşi

Bărbatul a murit în propria casă din cauza unei bombe artizanale care a explodat în timp ce lucra la ea. Potrivit surselor Observator, omul construia bomba pentru că s-ar fi temut să nu fie atacat de ruşi.

”În cursul nopţii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că din locuinţa unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Feteşti, iese fum urmare a unui zgomot puternic, iar acesta este inconştient. La faţa locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă  de poliţişti, pompieri, jandarmi şi medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinţei au identificat mai multe obiecte susceptibile a conţine materiale pirotehnice şi explozive.

Potrivit acestora, cercetările se derulează sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Articolul continuă după reclamă

În cadrul cercetării la faţa locului, au fost identificate articole pirotehnice şi elemente de muniţie, care au fost ridicate în condiţii de siguranţă şi urmează a fi expertizate. Pentru ridicarea în condiţii de siguranţă şi investigarea materiilor explozive, s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii”, a precizat IPJ Ialomiţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Feteşti a murit în timp ce încerca să facă o bombă care i-a explodat în casă. S-ar fi temut să nu fie atacat de ruşi