Antena Meniu Search
x

Video Şoferul băut şi drogat care a ucis o femeie de ziua ei, fost şef la Crimă Organizată şi consilier la Interne. În 2016 fusese decorat de Iohannis

Apar informaţii şocante despre şoferul băut și drogat care a ucis o femeie de ziua ei şi a rănit-o pe a doua în Popeşti Leordeni. Bărbatul este colonel în rezervă, fost șef de serviciu la Crimă Organizată. În 2016, chiar a fost decorat de preşedinte Klaus Iohannis. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 04.09.2023, 19:50

Vezi și

"Pe lângă că a condus Biroul de Combatere al Criminalităţii Organizate în Bucureşti şi a coordonat activităţi anti-drog, suspectul în cauză, potrivit surselor Observator, a fost şeful de cabinet a doi miniştri de Interne. Vorbim o dată despre fostul ministru de Interne Gabriel Dejeu, în perioada 1996-1999, şi despre Dudu Ionescu. Sunt informaţii obţinute pe surse şi cele cum că, în ziua de sâmbătă, acesta se grăbea să ajungă la azil ca să îi ducă mâncare mamei sale", transmite Bianca Iacob, reporter Observator.

"Ştim aşadar că sâmbătă a provocat un accident mortal, a rănit o altă femeie şi a tamponat alte 5 maşini în Popeşti Leordeni, a fost testat cu aparatul etilotest unde a ieşit pozitiv, având o alcoolemie destul de mare, dar a ieşit pozitiv şi la droguri şi acesta a fost dus la IML pentru a-i fi recoltate probele biologice. Cercetările continuă în acest caz", adaugă Bianca Iacob. 

Filmul accidentului în care femeia a fost ucisă de şoferul drogat

Imaginile terifiante au fost surprinse pe o stradă din oraşul Popeşti Leordeni, lângă Capitală. O femeie a fost ucisă de şoferul care s-a urcat drogat şi băut la volanul unei maşini cu mulţi cai putere. Victima tocmai primea un tort de ziua ei când a fost, pur şi simplu, prinsă între două autoturisme şi purtată zeci de metri.

Individul de 59 de ani avea o alcoolemie enormă: 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Drug-testul a arătat că ar fi consumat şi substanțe psihoactive. Potrivit unor surse, ar fi ieşit pozitiv la amfetamină.

Nicoleta, femeia ucisă, ar fi simţit că sfârşitul îi e aproape. Lucra la spitalul Bagdasar Arseni şi, în ultimul an, trăia fiecare cipă ca şi cum ar fi fost ultima. În impactul devastator a mai fost rănită şi o femeie de 51 de ani. Din fericire, rănile nu-i pun în pericol viaţa. Şoferul a fost arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şoferul băut şi drogat care a ucis o femeie de ziua ei, fost şef la Crimă Organizată şi consilier la Interne. În 2016 fusese decorat de Iohannis