Antena Meniu Search
x

Video Pedeapsa pe care o riscă bărbatul care şi-a călcat intenţionat vecinul cu maşina: poliţiştii au fost uluiţi când au văzut imaginile

Scene dure la Petroşani, unde un pieton a fost lovit intenţionat cu maşina de un şofer. Bărbatul este acum anchetat pentru tentativă de omor.

De Diana Speretoiu la 30.09.2022, 11:26
Vezi și

Incidentul a fost declanşat de o ceartă între copilul şoferului şi copilul victimei. Bărbatul de la volan şi-a amintit de cearta celor mici în momentul în care l-a văzut pe stradă pe vecinul lui şi a vrut să-i aplice o lecţie. Poliţiştii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi nu au dubii: şoferul a accelerat în momentul în care şi-a văzut rivalul pe stradă. Speriată, victima a încercat să traverseze în fugă pentru a scăpa, dar nu a avut nicio şansă.

La impactul violent, au fost martori mai mulţi copii care se jucau în apropiere. Din fericire, pietonul a scăpat cu viaţa şi se află în acest moment internat în spitalul din Petroşani. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este anchetat de procurori, iar pentru tentativă de omor riscă până la 10 ani de închisoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Pedeapsa pe care o riscă bărbatul care şi-a călcat intenţionat vecinul cu maşina: poliţiştii au fost uluiţi când au văzut imaginile