Antena Meniu Search
x

Video Pedeapsa pe care o riscă bărbatul care şi-a călcat intenţionat vecinul cu maşina: poliţiştii au fost uluiţi când au văzut imaginile

Scene dure la Petroşani, unde un pieton a fost lovit intenţionat cu maşina de un şofer. Bărbatul este acum anchetat pentru tentativă de omor.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 30.09.2022, 11:26

Vezi și

Incidentul a fost declanşat de o ceartă între copilul şoferului şi copilul victimei. Bărbatul de la volan şi-a amintit de cearta celor mici în momentul în care l-a văzut pe stradă pe vecinul lui şi a vrut să-i aplice o lecţie. Poliţiştii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi nu au dubii: şoferul a accelerat în momentul în care şi-a văzut rivalul pe stradă. Speriată, victima a încercat să traverseze în fugă pentru a scăpa, dar nu a avut nicio şansă.

La impactul violent, au fost martori mai mulţi copii care se jucau în apropiere. Din fericire, pietonul a scăpat cu viaţa şi se află în acest moment internat în spitalul din Petroşani. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este anchetat de procurori, iar pentru tentativă de omor riscă până la 10 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pedeapsa pe care o riscă bărbatul care şi-a călcat intenţionat vecinul cu maşina: poliţiştii au fost uluiţi când au văzut imaginile