Antena Meniu Search
x

Tânăr izbit intenţionat cu maşina, pe o stradă din Petroşani. Gestul criminal pentru care şoferul de 46 de ani este cercetat

Un bărbat de 46 de ani din Petroșani a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor, după ce ar fi lovit intenționat un alt bărbat cu mașina. Potrivit IPJ Hunedoara, miercuri după-amiaza, un bărbat în vârstă de 46 ani din Petroșani, în timp ce conducea o mașină pe strada Jiului din Petroșani, a lovit un bărbat în vârstă de 38 ani.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 10:09

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Ulterior, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cel aflat la volan a lovit în mod intenționat cu mașina victima.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în infracțiunea de tentativă de omor și declinarea competenței către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Miercuri seara, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 46 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr izbit intenţionat cu maşina, pe o stradă din Petroşani. Gestul criminal pentru care şoferul de 46 de ani este cercetat