Antena Meniu Search
x

Video Ce riscă cele două infirmiere din Vaslui care au dansat "Jocul Găinii" îmbrăcate în uniforma Poliţiei

Este anchetă la Inspectoratul de Poliţie din Vaslui, după ce două infirmiere care erau invitate la nunta de argint a unei colege au decis să destindă atmosfera şi să danseze "Jocul Găinii" îmbrăcate în poliţiste. Deocamdată nu se ştie cum au intrat femeile în posesia celor două uniforme, dar oamenii legii încearcă să afle dacă vreun coleg le-a împrumutat ţinutele. Legea interzice purtarea uniformei de persoane neautorizate. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 07.11.2022, 14:29

Vezi și

Cele două infirmiere de la Spitalul Judeţean din Vaslui riscă de la o amendă şi până la un dosar penal dacă se demonstrează că în momentele în care au purtat respectivele uniforme s-au şi folosit de funcţia de poliţist. În acelaşi timp, dacă în urma verificărilor reiese că uniformele au fost oferite cu bună ştiinţă de către angajaţi ai Poliţiei, aceştia riscă şi ei o cercetare disciplinară şi se va vedea ce măsuri vor fi luate împotriva lor.

Deocamdată, cei de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Vaslui au confirmat doar faptul că cele două femei nu sunt angajate în Poliţie şi că se vor face verificări în acest sens, fără să a fi deschisă o anchetă sau un dosar penal.

Legea spune că este interzis portul unei uniforme sau componente din uniformă de către persoane neautorizate, tocmai din acest motiv se fac respectivele verificări. Cele două femei participau la o petrecere pentru o colegă de serviciu care sărbătorea 25 de ani de la căsătorie. Au făcut acel dans care este o tradiţie la nunţi pentru a destinde atmosfera. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ce riscă cele două infirmiere din Vaslui care au dansat "Jocul Găinii" îmbrăcate în uniforma Poliţiei