Antena Meniu Search
x

Video Ce riscă șoferii care l-au ocolit pe bărbatul căzut în plină stradă în Alba Iulia? Au încălcat de două ori legea uitând să fie oameni

Imagini incredibile au fost surprinse pe un bulevard intens circulat din Alba-Iulia. Un bărbat stă întins pe asfalt, pe una dintre cele patru benzi de circulaţie şi nimeni nu opreşte ca să vadă ce este cu el. Ba chiar este ocolit de mai mulţi şoferi care-şi văd de drum.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 27.02.2023, 20:22

Vezi și

Imaginile au fost surprinse astăzi, la orele amiezii, pe bulevardul 1 decembrie 1918 din Alba Iulia.

În video, se observă un bărbat întins pe asfalt, iar la picioarele sale pare cu ceva ce seamănă cu haină aruncată. Omul zace chiar pe mijlocul bulevardului, pe banda a doua de circulație, dar nici măcar un singur șofer nu oprește să vadă ce a pățit. 

Ce riscă șoferii care l-au ocolit pe bărbatul căzut în stradă

În doar câteva secunde, nu mai puțin de șase mașini îl ocolesc încălcând linia dublă continuă. În cele din urmă, dar nu se știe după cât timp, o mașină trage pe dreapta, pasagerii coboară și îl ajută pe bărbat să ajungă pe trotuar. Nu se știe ce s-a întâmplat după aceea cu el, pentru că, spun polițiștii, nimeni nu a sunat la 112.

Potrivit legii, lipsa de inițiativă, atunci când o persoană se află în primejdie este pedepsită de lege cu amendă sau chiar cu închisoare de la 3 luni la un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ce riscă șoferii care l-au ocolit pe bărbatul căzut în plină stradă în Alba Iulia? Au încălcat de două ori legea uitând să fie oameni