Antena Meniu Search
x

Video Ce sancţiune a primit ciobanul din Cluj care a vrut să folosească ambulanţa pe post de taxi

Un cioban din Cluj a vrut să folosească ambulanţa pe post de taxi. Bărbatul în vârstă de 60 de ani voia să ajungă la bar, în oraş, aşa că a sunat la 112 şi a anunţat că este grav bolnav. Paramedicii au condus aproape două ore pentru a ajunge la ciobanul izolat. Când au sosit la stână, medicii au observat că bărbatul era de fapt sănătos tun. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 29.04.2022, 14:35

Vezi și

Totul s-a întâmplat ieri pe un câmp de lângă Valea Fânaţilor. Bărbatul, care era angajat la o stână a sunat la 112 şi le-a spus dispecerilor că are dureri în piept şi dificultăţi de respiraţie, astfel că a fost trimisă spre el de urgenţă o ambulanţă. Pentru că drumul era anevoios, cu foarte multe gropi şi plin de noroi,  paramedicii au cerut sprijinul voluntarilor de la CERT Rescue Transilvania pentru a aduce echipamentele medicale cu o maşină de teren.

După un traseu de aproape 2 ore, salvatorii au ajuns la bărbat, dar au aflat cu stupoare că nu îl doare nimic. Era ziua în care primise salariul şi nu avea cu ce coborî până la un bar din oraş pentru a se cinsti. După un consult medical care a confirmat că acesta este sănătos tun, a fost lăsat la stână, iar echipajul a făcut cale întoarsă către bază, misiunea totală durând peste 4 ore. În mod incredibil, bărbatul a scăpat fără nicio sancţiune pentru că, din punct de vedere juridic, este imposibil de dovedit că acesta nu avea respectivele simptome atunci când a sunat la 112.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ce sancţiune a primit ciobanul din Cluj care a vrut să folosească ambulanţa pe post de taxi