Antena Meniu Search
x

Video Ce șanse de supraviețuire are fetița de 2 ani care a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Mioveni

Tragedie cumplită într-o familie din Argeş. O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul doi al blocului în care locuia cu părinţii. Copila a profitat de neatenţia părinţilor, s-a urcat pe pervazul geamului din sufragerie şi a picat în gol. Starea micuţei este gravă şi a fost adusă de urgenţă la un spital din Capitală

de Redactia Observator

la 23.10.2021, 20:21

Vezi și

În această dimineaţă, fetiţa de 2 ani era în apartamentul din Mioveni împreună cu părinţii şi cu fratele mai mare. Cu toţii se pregăteau pentru micul dejun. Părinţii au plecat în bucătărie cu fratele, iar cea mică a rămas singură în sufragerie. Geamul camerei era deschis, iar fetiţa, curioasă, s-ar fi urcat pe pervaz. La un moment dat, s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul doi. S-a prăbuşit pe asfaltul din faţa blocului.

Părinții erau în bucătărie, când fetița a căzut de la fereastra sufrageriei

Bubuitura puternică i-a alertat pe părinţi. Au ieşit îngroziţi şi au început să ţipe după ajutor.

Medicii au încercat s-o stabilizeze şi au dus-o de urgenţă la spitalul de pediatrie din Piteşti. Corpul fragil al copilei era plin de răni.

Pe acelaşi subiect

Dr. Adina Enescu, spitalul de Pediatrie Pitești: ”Un politraumatism cranio cerebral grav şi traumatism toraco abdominal în observaţie. Pacienta a trebuit protezată respirator, nu a fost conştientă”.

Fetița a supraviețuit căderii de la etaj

Rănile mult prea grave îi pun viaţa în pericol, aşa că medicii de aici au decis să o trimită în Bucureşti. Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă. Trebuie să stabilească exact cum s-a întâmplat nenorocirea.

Madalina Epure, IPJ Argeș: ”Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun”.

S-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ce șanse de supraviețuire are fetița de 2 ani care a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Mioveni