Antena Meniu Search
x

Foto Crimă înfiorătoare în sânul familiei: O fetiţă de nici doi ani a fost călcată în picioare. Cuplul a încercat apoi să dea vina pe un alt copil, în Anglia

Un cuplu a călcat în picioare o fetiță de 16 luni, apoi a încercat să pună decesul pe seama unui copil de doi ani. Cele două persoane acuzate au fost audiate la tribunal.

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 22:32

Crimă înfiorătoare în sânul familiei: O fetiţă de nici doi ani a fost călcată în picioare
Crimă înfiorătoare în sânul familiei: O fetiţă de nici doi ani a fost călcată în picioare - Facebook; GoFundMe

Frankie Smith, în vârstă de 20 de ani, și Savannah Brockhill, în vârstă de 28 de ani, sunt acuzați că au provocat răni ''catastrofale'' la nivelul abdomenului lui Star Hobson. Cuplul ar fi rupt vena principală care transporta sânge la inimă de la picioare. De asemenea, mai multe organe au fost grav afectate.  Mai exact, fetiţa a suferit pierderi majore de sânge, a avut și o scindare a ficatului și vânătăi la plămâni și pancreas.

După ce se presupune că l-au călcat pe copil în picioare, Smith și Brockhill au așteptat apoi 15 minute înainte de a suna pentru ajutor. De asemenea, cuplul a căutat online ''cum să scoți un copil din șoc'', au aflat jurații.

Paramedicii au ajuns la casa din Keighley, West York, pe 22 septembrie anul trecut, pentru a o găsi pe Star lipsită de viață, palidă și purtând doar un scutec. Instanței i s-a spus că se afla într-un stop-cardiac. Ea a fost transportată cu un elicopter la spital, dar din păcate nu a putut fi salvată și a fost declarată moartă la scurt timp după aceea.

Procurorul Alistair MacDonald a spus: ''Realitatea este că rănile suferite de Star au fost atât de catastrofale încât nu a existat niciodată vreo șansă reală de a-i salva viața''.

Pe acelaşi subiect

Cuplul a încercat să dea vina pe un copil de doi ani

Când au fost chestionați de polițiști, aceștia au sugerat că rănile au fost cauzate de un copil de doi ani, lucru pe care procuratura l-a considerat drept ''absurd''. Medicii au spus în schimb că ''gradul de forță'' aplicat lui Star a fost ''atât de mare'' încât ''era imposibil ca medicii să creadă că ar fi putut fi cauzat de un copil''.

Procurorul a mai adăugat: ''Efectul unor astfel de leziuni a fost sângerarea imediată și puternică în cavitatea abdominală, care a provocat o scădere catastrofală a tensiunii arteriale și moartea în câteva secunde până la câteva minute. Asaltul sau asalturile care au ucis-o pe Star au implicat în mod clar utilizarea forței și au fost în mod evident intenționate. Această fetiță nu a suferit o moarte accidentală''.

Medicii au descoperit, de asemenea, o serie de ''răni semnificative'' pe care le suferise bebelușul ''în momente diferite în timpul scurtei sale vieți'', s-a spus. Este vorba despre două fracturi la nivelul gambei drepte ''cauzate de o răsucire forțată'', un craniu fracturat și o vătămare cerebrală veche.

Fetiţa a locuit cu bunica lui Smith și partenerul ei din februarie 2020 până la sfârșitul lunii aprilie și se spunea că este un copil fericit. Dar procurorul a declarat că totul s-a schimbat când s-a întors să locuiască cu mama ei: ''Pe tot parcursul perioadei în care au fost cauzate aceste răni, se presupune că Star a fost în grija acestor doi inculpați care erau parteneri. Este, de asemenea, cazul în care Serviciile Sociale, care erau la curent cu cazul lui Star, au fost ținute departe de Star".

Smith și Brockhill neagă acuzațiile de crimă. Procesul continuă în acest caz, potrivit The Sun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Crimă înfiorătoare în sânul familiei: O fetiţă de nici doi ani a fost călcată în picioare. Cuplul a încercat apoi să dea vina pe un alt copil, în Anglia