Antena Meniu Search
x

O femeie cu apucături bolnave a obligat un băiețel de 5 ani să se uite la filme pentru adulți, ca apoi să încerce să aibă relații intime cu el, în Scoția

O femeie de 47 de ani din Scoția a supus la abuzuri înfiorătoare doi copii pe care îi avea în grijă, vreme de aproximatv 14 ani. Victimele lui Susan Abbott, o fetiță și un băiat, au fost atât de abuzate fizic și sexual încât le-a luat ani să recunoască ce li s-a întâmplat și să meargă la poliție.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 15:48

O femeie a obligat un băiețel de 5 ani să se uite la filme pentru adulți, ca apoi să încerce să aibă relații intime cu el, în Scoția
O femeie a obligat un băiețel de 5 ani să se uite la filme pentru adulți, ca apoi să încerce să aibă relații intime cu el, în Scoția - dailyrecord.co.uk

Femeia de 47 de ani a fost condamnată recent pentru trei acuzații de agresiune sexuală și două de agresiune, chiar dacă pe tot parcursul procesului a negat orice vină. 

Din această cauză, victimele ei, care aveau doar cinci și sale ani când au început să fie abuzate, au fost chemate în instanță să depună mărturie, scrie Daily Record.

Fata a spus că inițial a crezut că este normal ce i se întâmplă, pentru că era prea mică atunci când au început abuzurile ca să înțeleagă, însă acum suferă de coșmaruri 

La 5 ani, băiețelul era obligat să se uite la filme pentru adulți

Pe acelaşi subiect

Copiii au povestit cum se trezeau noaptea cu femeia peste ei. Abuzul a început când inculpata avea 28 de ani și a avut loc pe proprietăți din Ardrossan, North Ayrshire, înainte de a se încheia în 2016.

Ea l-a făcut pe băiat să urmărească filme pentru adulți și a încercat să-l oblige să facă sex cu ea când băiatul avea doar cinci ani. Pentru că i-a fost imposibil, fizic vorbind, ea l-a obligat doar să ia parte la activități sexuale. Abuzul în cazul lui a încetat când a împlinit șapte ani.

Abbott a început să abuzeze fata pe când avea doar șase ani. Ea a povestit că se trezea noaptea cu Abbott peste ea. Abuzul a durat până la 11 sau 12 ani.

Victimelor le-a fost rușine inițial să denunțe abuzul sexual

De asemenea, femeia a fost acuzată că era agresivă cu cei doi copii, pe care adesea îi lovea cu pumnii și palmele în cap.

„Nu eram prea sigură de abuzul sexual și atunci când mi-am dat seama ce se întâmplă de fapt, nu am știut cum să spun cuiva. Deoarece a început la o vârstă atât de fragedă, nu prea înțelegeam ce este. Am crezut că era normal în acel moment, dar cu cât am crescut am început să-mi dau seama că nu este normal și m-am simțit rușinată”, a spus fata abuzată, în timpul procesului.

Procurorul Craig Wainwright: „A abuzat de poziția ei de încredere față de copii pentru propria satisfacție sexuală. De asemenea, ea i-a agresat pe ambii copii în mai multe rânduri.Toate ocaziile [de abuz sexual] au fost noaptea, la o oră când ea era sub influența alcoolului”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O femeie cu apucături bolnave a obligat un băiețel de 5 ani să se uite la filme pentru adulți, ca apoi să încerce să aibă relații intime cu el, în Scoția