Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce spune FORMA FEȚEI despre tine!

Forma, mărimea și chiar culoarea feței noastre pot oferi informații foarte importante despre personalitatea, starea de sănătate și sexualitatea noastră, susțin specialiști britanici citați de BBC. "Biologia noastră, la nivelul genelor și hormonilor, influențează felul în care ne dezvoltăm și aceleași mecanisme ne vor forma și caracterul"

de Redactia Observator

la 31.03.2015 , 11:06

Forma, mărimea și chiar culoarea feței noastre pot oferi informații foarte importante despre personalitatea, starea de sănătate și sexualitatea noastră, susțin specialiști britanici citați de BBC. "Biologia noastră, la nivelul genelor și hormonilor, influențează felul în care ne dezvoltăm și aceleași mecanisme ne vor forma și caracterul".

Lefevre a constatat că persoanele cu un nivel mai ridicat de testosteron tind să aibă fețele mai late, cu pomeți mai mari, și că există mai multe șanse ca aceste persoane să aibă personalități mai ferme, uneori agresive.

Legătura dintre forma feței și o atitudine de dominare este surprinzător de larg răspândită, fiind observată chiar și la maimuțele capucin — în cazul cărora cu cât fața este mai lată, cu atât este mai probabil ca acestea să ocupe un rang superior în ierarhia grupului. În ceea ce-i privește pe oameni, ea a fost demonstrată la jucătorii de fotbal profesionist.

Articolul continuă după reclamă

Într-un studiu care i-a examinat pe jucătorii de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010, Keith Welker de la Universitatea din Boulder, Colorado, a arătat că raportul dintre lățimea și înălțimea chipurilor fotbaliștilor a prezis atât numărul de faulturi între mijlocași, cât și numărul de goluri marcate de către atacanți. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Ce spune FORMA FEȚEI despre tine!