Antena Meniu Search
x

Salonul auto de la Geneva îşi deschide porţile: 200 de companii, între care şi Dacia, se vor întrece în oferte pentru toate gusturile

Renumitul salon auto de la Geneva a ajuns la cea de-a 87-a ediţie. Expoziţia îşi deschide porţile, astăzi, pentru presă iar începând de joi şi pentru marele public.

Vezi și

Renumitul salon auto de la Geneva a ajuns la cea de-a 87-a ediţie. Expoziţia îşi deschide porţile, astăzi, pentru presă iar începând de joi şi pentru marele public.

Salonul auto de la Geneva este unul din cele mai apreciate de specialiştii din domeniu, deoarece se desfăşoară "pe teren neutru": Elveţia, nu are o industrie producătoare de automobile.

Târgurile rivale, din Paris, Frankfurt sau Detroit, se concentrează mai ales pe industria ţărilor gazdă.

Un alt avantaj al Genevei este spaţiul expoziţional relativ mic, care poate fi vizitat, cu puţin efort, într-o singură zi.

La primul salon, în 1905, au fost expuse mai puţin de 60 de maşini, dar acum oferta este mult mai bogată.

Maşini cât vezi cu ochii! Cam aşa ar putea fi descris salonul auto de la Geneva. În jur de 700.000 de oameni sunt aşteptaţi, de joi, în oraşul elveţian, notează corespondentul Observator TV,  Bogdan Tomaşevici,.

200 de companii le-au pregătit maşini şi accesorii pentru toate gusturile, dar şi pentru toate buzunarele. 

Automobilele de lux sau prototipurile care au costat sute de mii de euro sunt vecine cu maşini obişnuite, mai ieftine, destinate publicului larg.

Iar pe lângă acestea, la târg pot fi văzute vehicule pe două, trei sau patru roţi, autoturisme electrice şi tot felul de accesorii.

Bineînţeles, din salon nu lipseşte nici Dacia. Vedeta standului va fi noul Logan MCV Stepway. Faţă de varianta clasică, vehiculul se remarcă prin garda la sol mai ridicată cu cinci centimetri şi prin diferite elemente de design specifice gamei.

Programul salonului cuprinde evenimente în premieră organizate de 126 firme participante. Este vorba de lansarea unor noi modele sau accesorii.

Până la 19 martie, producătorii vor face totul pentru a atrage potenţialii clienţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Salonul auto de la Geneva îşi deschide porţile: 200 de companii, între care şi Dacia, se vor întrece în oferte pentru toate gusturile