Antena Meniu Search
x

Cea de-a saptea editie a Galei Premiilor Gopo si-a desemnat castigatorii

Cea de-a saptea editie a Galei Premiilor Gopo si-a desemnat castigatorii. Pelicula "Toata lumea din familia noastra" a plecat acasa cu trofeul cel mare. A fost ales ca fiind cel mai bun film romanesc al anului 2012.

Vezi și

Pe langa trofeu, filmul regizorului Radu Jude a mai obtinut inca sase distinctii. Tot aseara a fost acordat si premiul pentru intreaga cariera.

Filmul lui Radu Jude a reusit sa castige inimile cinefililor, iar el a fost desemnat cel mai bun regizor al anului. "Toata lumea din familia noastra" a mai obtinut si premiile pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, cei mai buni actori in rolurile secundare si cel mai bun scenariu.

Un moment special a fost inmanarea distinctiei pentru intreaga cariera maestrului comediei romanesti, Mitica Popescu. “Ma simt onorat si in acelasi timp emotionat si pentru asta va multumesc”, a declarant actorul, la scurt timp dupa decernare.

Premiile Gopo sunt impartite in urma voturilor a 400 de cineasti, actori si jurnalisti si sunt cu atat mai importante cu cat reprezinta aprecierea breslei din care castigatorii fac parte.

Marea surpriza a fost lipsa peliculei "Dupa dealuri", care nu a intrat in concurs, dupa ce Cristian Mungiu a rugat organizatorii si juriul sa nu nominalizeze pelicula.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cea de-a saptea editie a Galei Premiilor Gopo si-a desemnat castigatorii