Video

Cea mai gravă criză guvernamentală, în plină pandemie: Urmează un al patrulea ministru la Sănătate, de când a început lupta cu virusul

De Ema Schweninger.
Publicat: 14.04.2021, 21:28.
Actualizat: 14.04.2021, 21:30

Ministerul Sănătăţii a fost fără conducător. Acum Florin Cîţu a preluat interimatul. Vlad Voiculescu nu şi-a delegat cele mai importante atribuţii.

Singura variantă pe care o au pe masă cei de la USR Plus este Adrian Wiener. Este deputat USR, a fost manager al Spitalului Judeţean din Arad, iar în timpul pandemiei s-a întors să lucreze ca medic chiar dacă era parlamentar. Portofoliul de la Sănătate este al celor de la USR PLUS, iar Ludovic Orban a spus că va fi de acord cu orice variantă.

Al patrulea ministru de la debutul crizei sanitare

Citește și:

Ce este grav este că în pandemie, în cea mai gravă criză cu care se confruntă sistemul sanitar în ultimii zeci de ani va veni al patrulea ministru la Sănătate. Primul, Victor Costache, şi-a dat demisia. Cel de-al doilea, Nelu Tătaru, a plecat odată cu guvernul în urma alegerilor, iar Vlad Voiculescu a fost ales de premier. I s-a cerut demisia zilele trecute, dar acesta a refuzat să şi-o dea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.