Antena Meniu Search
x

Video Cea mai gravă criză guvernamentală, în plină pandemie: Urmează un al patrulea ministru la Sănătate, de când a început lupta cu virusul

Ministerul Sănătăţii a fost fără conducător. Acum Florin Cîţu a preluat interimatul. Vlad Voiculescu nu şi-a delegat cele mai importante atribuţii.

Ema Schweninger
de Ema Schweninger

la 14.04.2021, 21:30

Vezi și
  • Cea mai gravă criză guvernamentală, în plină pandemie
  • Florin Cîţu a preluat interimatul ministerului Sănătăţii

Singura variantă pe care o au pe masă cei de la USR Plus este Adrian Wiener. Este deputat USR, a fost manager al Spitalului Judeţean din Arad, iar în timpul pandemiei s-a întors să lucreze ca medic chiar dacă era parlamentar. Portofoliul de la Sănătate este al celor de la USR PLUS, iar Ludovic Orban a spus că va fi de acord cu orice variantă.

Al patrulea ministru de la debutul crizei sanitare

Ce este grav este că în pandemie, în cea mai gravă criză cu care se confruntă sistemul sanitar în ultimii zeci de ani va veni al patrulea ministru la Sănătate. Primul, Victor Costache, şi-a dat demisia. Cel de-al doilea, Nelu Tătaru, a plecat odată cu guvernul în urma alegerilor, iar Vlad Voiculescu a fost ales de premier. I s-a cerut demisia zilele trecute, dar acesta a refuzat să şi-o dea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cea mai gravă criză guvernamentală, în plină pandemie: Urmează un al patrulea ministru la Sănătate, de când a început lupta cu virusul