Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cei 6 copii care au gonit prin Ploieşti cu o maşină furată de la părinţi. Imagini din timpul cursei nebune

Încă un copil care s-a urcat la volan s-a transformat într-un pericol pe şosele, de data aceasta în Ploieşti. Se întâmplă la nici două luni de la tragedia de la parcul Pantelimon. Un băiat de 14 ani a furat maşina părinţilor azi-noapte şi a plecat într-o cursă nebună alături de 5 prieteni, minori şi ei. Şocant este că niciunul nu pare să realizeze gravitatea faptelor lor. Lipsa experienţei şi-a spus însă rapid cuvântul, iar maşina în care se aflau cei 6 băieţi s-a izbit de un stâlp.

de Claudiu Loghin

la 12.09.2024 , 13:23

Este o anchetă în derulare. Pentru această fază a investigaţiei, ei au fost plasaţi sub control judiciar de către instanţa de judecată pentru o perioadă de câte 60 de zile. Cei şase tineri au vârste cuprinse între 14 şi 17 ani.

Există o investigaţie penală în care faptele investigate sunt de conducere a unui autovehicul fără deţinerea de permis de conducere valabil, furt în vederea folosinţei şi încredinţarea unui autovehicul unei persoane care nu deţine un permis de conducere valabil. Faptele s-au petrecut după ce unul dintre cei şase adolescenţi, în vârstă de 14 ani, a furat maşina tatălui său.

Au condus-o pe rând, au trecut periculos pe lângă un grup de pietoni şi s-au oprit abia în momentul producerii acestui accident. "Vezi că s-a băgat lege că dacă conduci fără permis, te duci direct la pârnaie. Nu e, măi. Doamne ajută! Au mâncare bună! Doamne fereşte. Accelereaza puţin aici, că poate intri în ăsta", se aude pe imaginile filmate.

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Cei 6 copii care au gonit prin Ploieşti cu o maşină furată de la părinţi. Imagini din timpul cursei nebune