Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cei cinci tineri care au violat şi filmat o fată de 13 ani într-un apartament au fost arestaţi! Imaginile au fost postate pe Facebook!

Cei tineri acuzaţi că au violat şi filmat o fată de 13 ani în timpul unei petreceri de apartament au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 12.10.2017 , 16:27

Cei cinci tineri care au violat şi filmat o fată de 13 ani într-un apartament au fost arestaţi!

Cei tineri acuzaţi că au violat şi filmat o fată de 13 ani în timpul unei petreceri de apartament au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, Leahu Petrică, Hulea Ionuţ, Popa Denis-Adrian, Pîslaru Daniel-Cătălin şi Doroftei Adrian-Marian, sunt acuzaţi de viol, complicitate la viol, pornografie infantilă şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Procurorii DIICOT au arătat că, în cursul lunii februarie, inculpaţii, cu vârste între 15 și 21 de ani,  au constrâns, prin amenințări și acte de violență, o minoră în vârstă de 13 ani să întrețină raporturi sexuale cu aceştia, raporturi care au fi fost filmate cu un telefon și postate pe o rețea de socializare.

Articolul continuă după reclamă

Fata ar fi încercat să scape din mâinile tinerilor, dar nu a reușit, fiind amenințată cu un cuțit, pe care suspecții l-au folosit pentru a tăia hainele cu care era îmbrăcată.

Totuşi, minora nu a povestit că a fost violată decât după ce imaginile au fost postate pe Facebook.

Totul s-a întâmplat într-un apartament din localitatea Câmpineanca, situată la numai câţiva kilometri de Focşani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Cei cinci tineri care au violat şi filmat o fată de 13 ani într-un apartament au fost arestaţi! Imaginile au fost postate pe Facebook!