Cei mai pricepuţi bucătari s-au întrecut la un concurs de preparat gulaş, în Sibiu
Sibiul a fost paradisul pofticioşilor. Cei mai pricepuţi bucătari s-au întrecut la un concurs de preparat gulaş. Specialişti în pregătirea delicioasei tocane cu specific unguresc, maeştrii artei culinare au încins ceaunele şi s-au pus pe treabă.
Sibiul a fost paradisul pofticioşilor. Cei mai pricepuţi bucătari s-au întrecut la un concurs de preparat gulaş. Specialişti în pregătirea delicioasei tocane cu specific unguresc, maeştrii artei culinare au încins ceaunele şi s-au pus pe treabă.
Gulaşul a fost rege la Sibiu, unde cei mai pricepuţi bucătari din România şi Ungaria s-au întrecut într-o competiţie de gătit faimoasa tocană.
Aşadar, au încins ceaunele şi fiecare a încercat să prepare gulaşul cel mai gustos, după reţete secrete.
Toată lumea a avut de câştigat. Participanţii, pentru că au fost lăudaţi. Iar spectatorii, pentru că s-au ospătat cu minunatele preparate.
Iar atmosfera a fost una câmpenească, veselă şi caldă, pentru că întrecerea s-a desfăşurat la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale.
Însă misiunea cea mai grea a revenit juriului.
E foarte greu de jurizat pentru că fiecare participant îşi pune în preparatele sale pasiunea şi stilul propriu.
Oricât de dificil le-a fost, juraţii au desemnat o echipă câştigătoare: doi fraţi din Sibiu, care au participat la concursul de preparat gulaş pentru a şaptea oară
Câştigătorii vor pleaca la cel mai mare festival de gătit gulyás din lume, ce se va desfăşura în Ungaria.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰