Antena Meniu Search
x

Video CFR Călători suplimentează numărul trenurilor spre litoral în minivacanța de 1 Mai. Care sunt rutele directe

Mai este foarte puțin până la minivacanța de 1 Mai, iar autoritățile deja s-au pregătit. Pentru a evita supraaglomerarea, CFR Călători suplimentează numărul trenurilor care se îndreaptă către litoral. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 24.04.2023, 08:27

Vezi și

În perioada 27 aprilie - 2 mai, oamenii vor putea călători direct cu trenul către mare din oraşe precum Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Timişoara. De altfel, în minivacanţă vor exista şi rute rapide de doar două ore din Bucureşti către Constanţa.

Nu trebuie omise nici reducerile de care călătorii pot beneficia în funcţie de categoria în care se încadrează, precum pensionari sau studenţi. De asemenea, cei care cumpără biletele online au parte de o altă reducere de 10%. 

CFR suplimentează numărul trenurilor şi pe alte rute

''Cu prilejul minivacanței de 1 Mai care prin tradiție este petrecută la malul mării, CFR Călători va asigura în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia'', anunță CFR Călători.

De asemenea, călătorii din regiunile țării au la dispoziție și serie de conexiuni rapide din Capitală, pe fondul existenței unui mers de tren cadențat, la una-două ore, pe ruta București Nord – Constanța.

"Compania va suplimenta în aceeași perioadă și trenurile pe cele mai solicitate rute, în funcție de disponibitățile tehnice de material rulant, cu vagoane clasă, de dormit și cușetă, pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță, securitate și confort spre destinațiile de vacanță'', se menționează în finalul comunicatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aveţi deja sau vă gândiţi să vă luaţi un al doilea job, ca să faceţi faţă scumpirilor?

Observator » Evenimente » CFR Călători suplimentează numărul trenurilor spre litoral în minivacanța de 1 Mai. Care sunt rutele directe