Antena Meniu Search
x

Video Chef Adrian Pop a murit. El se afla în comă, internat în spital, după o petrecere cu mai mulţi poliţişti

Adrian Pop, un cunoscut chef clujean, a încetat din viaţă marţi seară. El fusese internat în spital, lovit la cap după o petrecere, în Apahida, unde au participat mai mulți polițiști.

de Redactia Observator

la 16.03.2021, 22:47

Adrian Pop, un bucătar renumit din Cluj, a murit la spital. - Facebook Adrian Pop

Chef Adrian Pop a murit la spital

Adi Pop se afla în stare critică, la Spitalul Judeţean, secţia de Neurochirurgie. Bărbatul s-a lovit la cap, sau ar fi fost lovit la o petrecere organizată de ziua de naştere a unui poliţist. S-a deschis o anchetă, dar încă nu se ştie ce s-a întâmplat.

Se pare că Adrian Pop, în vârstă de 51 de ani, s-ar fi deplasat la un restaurant din localitatea Apahida. Aici, poliţistul din comună îşi serba ziua de naştere împreună cu alţi colegi. La un moment dat, după ce au consumat alcool, au încins un concurs de skandenberg, concurs câştigat de chef Adi Pop.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, Adrian Pop e ieşit afară cu unul dintre invitaţi. Dupa câteva minute, invitatul s-a întors singur în local şi i-a anunţat pe ceilalţi participanţi la petrecere că Adrian Pop este întins pe jos şi s-ar fi lovit la cap. O anchetă a fost deschisă şi de şefii Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Chef Adrian Pop a murit la spital. Era conectat la aparate. Decesul ar fi survenit în urma unui traumatism foarte puternic, inoperabil. IML a stabilit că lovitura putea fi provocată de cădere de la acelaşi nivel, fără să poată stabili dacă această cădere să fi fost provocată. 

IPJ Cluj: "La data de 7 martie a.c., în jurul orei 02.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în apropierea unui local public situat pe strada Libertății, în localitatea Apahida, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență. Echipajul deplasat la fața locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate de specialitate.  În urma primelor verificări efectuate de polițiști și a informațiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanți părăsind încăperea. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, sub coordonarea procurorului de caz. În vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădire"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Chef Adrian Pop a murit. El se afla în comă, internat în spital, după o petrecere cu mai mulţi poliţişti