Antena Meniu Search
x

Cei trei juraţi Chefi la Cuţite, la ultimul duel al farfuriilor

Se ascut cuţitele pentru ultima amuletă pusă în joc, în cel mai iubit show culinar. Cei trei juraţi Chefi la Cuţite intră în această seară în bucătărie, pentru un ultim duel al farfuriilor. Miza e mare, aşa că vor ieşi scântei între Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu.

de Redactia Observator

la 29.10.2019, 22:01

Vezi și

Se ascut cuţitele pentru ultima amuletă pusă în joc, în cel mai iubit show culinar. Cei trei juraţi Chefi la Cuţite intră în această seară în bucătărie, pentru un ultim duel al farfuriilor. Miza e mare, aşa că vor ieşi scântei între Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu. Prietenul lor cel mai bun va da verdictul. Lupta continuă şi între concurenţii care visează să obţină un cuţit de la chefi.

Surprizele apar mai repede decât se aşteptau cei trei juraţi. Personaje excentrice şi concurenţi cu nume sonore intră în bucătăria Chefi la Cuţite. 

La fel de surprinzătoare sunt şi preparatele pe care Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu le jurizează pe nevăzute. Aurul face parte din meniu. 

Tot de aur e şi cel mai râvnit cuţit de pe masa celor trei chefi. Îl va primi concurentul care va pregăti cea mai impresionantă farfurie. 

Din arena Chefi la Cuţite, competiţia se mută în culise, unde se dă lupta pentru ultima amuletă pusă în joc. Campion la acest capitol, cu şapte victorii adjudecate, Scărlătescu dă în clocot când Bontea ameninţă să îl egaleze.  

În schimb, chef Florin Dumitrescu pare relaxat, chiar dacă până acum proba amuletei n-a fost punctul lui forte. 

Ce vor avea de gătit chefii, pentru ce se vor lupta și cine va câștiga ultimul avantaj din sezonul 7, vedeţi în această seară la Antena 1, imediat după Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Cei trei juraţi Chefi la Cuţite, la ultimul duel al farfuriilor