Antena Meniu Search
x

Video Chirurgii din Gorj nu mai vor gărzi suplimentare, după cazul gravidei care a fost operată de hernie. Susţin că i-au salvat viaţa şi nu au fost sprijiniţi

După scandalul femeii despre care s-a descoperit că este însărcinată abia în sala de operaţii, medicii din cel mai mare spital din Gorj se revoltă. Nu vor să mai facă gărzi suplimentare de la 1 septembrie.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 25.08.2023, 20:00

Vezi și

"Medicii susţin că nu au fost sprijiniţi de conducerea spitalului în scandalul femeii operate de hernie, deşi era însărcinată în 9 luni. Spun ca nu au greşit cu nimic, ba chiar că această poveste care a avut un deznodământ fericit se putea încheia tragic dacă nu ar fi intervenit la timp", spune Diana Speretoiu, reporter Observator.

Revolta medicilor din Târgu Jiu

"În plus, spitalul este în şantier de aproape doi ani şi cadrele medicale lucrează, consultă, operează şi transportă hrana pacienţilor în condiţii improprii. Şi se tem că ar putea apărea probleme cu orice alt bolnav şi nu vor să-şi asume nicio responsabilitate. Cei cinci medici din secţia de chirurgie au anunțat că nu vor mai face gărzi suplimentare de luna viitoare, ci doar pe cea obligatorie", adaugă Diana Speretoiu, reporter Observator.

"Cum îi va afecta pe bolnavi? Cazurile grave din tot judeţul sunt aduse aici şi s-ar putea ajunge în situaţia în care să nu mai aibă cine face intervenţiile chirurgicale urgente", încheie Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Chirurgii din Gorj nu mai vor gărzi suplimentare, după cazul gravidei care a fost operată de hernie. Susţin că i-au salvat viaţa şi nu au fost sprijiniţi