Antena Meniu Search
x

Cinci BESTII i-au ţinut fetiţa de 3 ani ostatică, obligând-o să se prostitueze! Abuzul INIMAGINABIL trăit de o româncă de 22 de ani, în Italia

O tânără româncă în vârstă de numai 22 de ani a trăit doi ani de coşmar în Italia, după ce a fost convinsă de alţi cinci români să vină la Paleromo.

O tânără româncă în vârstă de numai 22 de ani a trăit doi ani de coşmar în Italia, după ce a fost convinsă de alţi cinci români să vină la Paleromo, unde i-a fost promis un loc de muncă pe post de îngrijitoare.

Tânără a muşcat momeala şi a plecat în Italia. Nu singură, ci împreună cu fiica ei în vârstă de 3 ani. Odată ajunsă acolo, însă, ceea ce ar fi trebuit să fie pentru ea un nou început s-a transformat într-un adevărat coşmar, scrie rotalianul.com.

Cele cinci persoane care au convins-o să vină în Italia i-au confiscat acesteia documentele şi au obligat-o să se prostitueze, sub ameninţarea că îi vor omorî fetiţa.

Cel care a condus la salvarea femeii a fost însă un client. Omul a convins-o pe tânără să meargă la poliţie şi să denunţe violenţele la care era supusă şi faptul că fiica ei este sechestrată.

Pe acelaşi subiect

După un episod în care cei cinci proxeneţi au obligat-o să se prostitueze în zona gării din Palermo, femeia s-a dus la poliţie.

"Dacă te gândeşti să pleci sau să fugi, de fiica ta avem noi grijă şi, după ce o omorâm, ţi-o aruncăm în mare, că pe tine în Palerom oricum te găsim", ar fi ameninţat-o proxeneţii.

Din fericire, poliţia a intrat în acţiune şi i-a arestat pe cei cinci proxeneţi care o obligau pe femeie să se prostitueze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cinci BESTII i-au ţinut fetiţa de 3 ani ostatică, obligând-o să se prostitueze! Abuzul INIMAGINABIL trăit de o româncă de 22 de ani, în Italia