Antena Meniu Search
x

Româncă ARSĂ DE VIE în Italia! Femeia a fost găsită carbonizată într-o baracă, lângă Roma. Ipoteza carabinierilor este HALUCINANTĂ

După incidentul terifiant de ieri, din oraşul Torino, când un român a fost bătut cu sălbăticie şi incendiat într-un parc, o altă tragedie şochează Italia.

După incidentul terifiant de ieri, din oraşul Torino, când un român a fost bătut cu sălbăticie şi incendiat într-un parc, o altă tragedie şochează opinia publică italiană.

Ieri seară, la Torvaianica, lângă Roma, carabinierii au descoperit în interiorul unei barăci în flăcări cadavrul carbonizat al unei femei, scrie ilmessaggero.it.

Autorităţile fuseseră alertate în legătură cu un incendiu într-o zonă mărginaşă cu via Zara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii şi pompierii au constatat că baraca în care locuia o româncă în vârstă de 62 de ani luase foc.

Din păcate, femeia a fost găsită carbonizată în interiorul barăcii.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că românca ar fi aprins focul în baracă pentru a se încălzi, ceea ce a dus la tragedie.

Citeşte şi: Un român a fost incendiat în Torino. Agresorii l-au bătut, l-au stropit cu alcool şi i-au dat foc, apoi au dispărut

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Româncă ARSĂ DE VIE în Italia! Femeia a fost găsită carbonizată într-o baracă, lângă Roma. Ipoteza carabinierilor este HALUCINANTĂ