Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cinci copii şi un adult au ajuns la spital, după ce au mâncat ciuperci culese din pădure. "Au început să se simtă rău"

Cinci copii şi un adult au ajuns de urgenţă la spital, după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare, culese din pădure. Imediat după ce au luat masa, aceştia au început să se simtă tot mai rău, aşa că au sunat la 112. Mai multe ambulanţe au ajuns de urgenţă la casa acestora, iar cei şase au fost transportaţi la spital. Copiii au rămas în grija medicilor. 

de Redactia Observator

la 29.06.2024 , 08:51

Cei cinci copii, cu vârste între 3 și 16 ani, şi părinţii lor au mâncat ciperci culese de ei din pădurea din apropierea casei, din localitatea Tudora. Un loc de unde familia se aproviziona frecvent.

"Au făcut mâncare şi au mâncat şi, după, la o jumătate de oră, au început să se simtă rău. Dacă stăm aici... mereu ne ducem, dar... Mă gândesc că or fi luat o ciupercă care nu o fi fost bună"

"Din martie se fac bureţi de spini. Aşa. Şi s-au amestecat cu ăia".

Vezi și

"Nu prea se deosebesc unii de alţii. De exemplu aia de spini sunt diferiţi de ăştia naturali. Nu-s prea buni de mâncat", povestesc localnicii.

Pe acelaşi subiect

Copiii, dar şi un adult au ajuns la Urgențe cu grețuri, vărsături și dureri abdominale.

"În urma investigaţiilor, cei cinci minori au rămas internaţi pe secţia de pediatrie pentru supraveghere, iar adultul a refuzat internarea în spital", declară Oana Vicoleanu, medic UPU-Smurd.

Specialiştii ne avertizează, ca în cazul oricărei intoxicaţii, intervenţia cât mai rapidă a medicilor este esenţială pentru salvarea vieţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Evenimente » Cinci copii şi un adult au ajuns la spital, după ce au mâncat ciuperci culese din pădure. "Au început să se simtă rău"