Antena Meniu Search
x

Cinci persoane au fost rănite, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, în Eforie Nord. Trei dintre victime au ajuns la spital

Cinci persoane au fost rănite, după ce un accident s-a produs între un microbuz şi un autoturism în Eforie Nord. Trei dintre ele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. 

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 14:55

Vezi și

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţa, la un accident produs în Eforie Nord, între un microbuz în care se aflau zece persoane şi un autoturism în care erau cinci persoane.

În urma impactului, patru persoane din microbuz au fost rănite

La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD, autospeciala de transport victime multiple, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

În urma impactului, cinci persoane, toate aflate în microbuz, au fost rănite, suferind diverse traumatisme. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar celelalte două au primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând să meargă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cinci persoane au fost rănite, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, în Eforie Nord. Trei dintre victime au ajuns la spital