Antena Meniu Search
x

Video Cine este individul care a tăiat cauciucurile a zeci de mașini, pe străzile din Constanța. Surpriza polițiștilor, după ce l-au identificat pe făptaș

Poliţiştii care au preluat cazul din Constanţa în care zeci de maşini au fost vandalizate de un individ, au avut o surpriză după ce au reuşit să il identifice pe făptaş. 

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 08:42

Vezi și

Suspectul are doar...15 ani. 

Minorul teribilist a pus pe jar autorităţile, după ce, duminică dimineaţă, mai mulţi locuitori de  pe strada Șoseaua din Vii au sesizat că anvelopele maşinilor erau tăiate.

Filmat în timp ce taie cauciucuri pe străzi, în Constanța

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tânărul colindă străzile şi cu ajutorul unui obiect ascuţit înţeapă fiecare maşină care îi iese în cale. Îmbrăcat cu un hanorac, cu gluga trasă pe cap, masca pe față şi cu un obiect ascuţit în mână, individul aproape că nu a ratat niciun autoturism parcat. Iar bilanţul este unul şocant.

Minorul a reuşit să distrugă peste 20 de autovehicule într-o singură noapte.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru distrugere.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cine este individul care a tăiat cauciucurile a zeci de mașini, pe străzile din Constanța. Surpriza polițiștilor, după ce l-au identificat pe făptaș