Antena Meniu Search
x

Video Cu gluga pe cap, în întuneric, un individ a vandalizat zeci de maşini, pe străzile din Constanţa

Zeci de maşini au fost vandalizate de un bărbat, pe străzile din Constanţa, noaptea trecută. Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se observă cum individul, îmbrăcat cu un hanorac şi cu gluga pe cap, taie rapid un cauciuc apoi fuge la următorul autoturism. Proprietarii au descoperit pagubele abia dimineaţă şi cred că făptaşul era băut sau drogat. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma individului.  

de Redactia Observator

la 24.09.2023, 21:15

Vezi și

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce anvelopele de la peste 20 de maşini parcate într-o zonă a municipiului Constanţa au fost tăiate de persoane rămase deocamdată neidentificate.

Maşini vandalizate în Constanţa

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi duminică dimineaţă, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele unui autoturism, parcat pe strada Şoseaua din Vii din municipiul Constanţa. 

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe strada Şoseaua din Vii şi pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere şi continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea autorilor acestei fapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cu gluga pe cap, în întuneric, un individ a vandalizat zeci de maşini, pe străzile din Constanţa