Antena Meniu Search
x

Video "Se vede exact ca o lamă de cuțit". Filmat în timp ce taie cauciucuri pe străzi, în Constanța. Individul a vandalizat 80 de mașini într-o noapte și nu a fost încă prins

Zeci de şoferi din Constanţa s-au trezit în zorii zilei cu autoturismele vandalizate. Oamenii şi-au găsit maşinile pe pană, după ce un individ le-a tăiat cauciucurile. Faptele inexplicabile ale bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma individului.

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 11:00

Vezi și

Imaginile au fost surprinse în zona Viile Noi, din Municipiul Constanța.

Îmbrăcat cu un hanorac, cu gluga trasă pe cap, masca pe față şi cu un obiect ascuţit în mână, individul din imagini aproape că nu a ratat nicio maşină parcată. 

Primii ghinionişti, care au sesizat pagubele, i-au alertat şi pe vecini. 

Pe acelaşi subiect

Tânără: Să ies afară, că am cauciucurile tăiate. Când am ieșit, efectiv toată strada, toți vecinii la un loc, stânga spate...la toate mașinile este aceeași problemă. Avem cauciucurile înțepate... Se vede exact ca o lamă de cuțit, adică este o tăietură lungă. 

Oamenii spun că nu este pentru prima dată când, în cartierul lor, maşinile sunt distruse. 

Tânără: Odată s-au rupt oglinzile la foarte multe mașini, odată s-au spart geamurile.  

80 de mașini vandalizate într-o singură noapte

Însă numărul maşinilor vandalizate sâmbătă noapte... depăşeşte orice imaginaţie. 

Tânăr: Pe partea stângă, la șofer, 70 de mașini pe șoseaua din vii, şi aici 10 mașini. 

Proprietarii păgubiţi cred că, cel mai probabil, făptaşul ar fi fost beat sau sub influenţa substanţelor interzise. Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere şi în baza acestora încearcă acum să îl identifice pe făptaş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Se vede exact ca o lamă de cuțit". Filmat în timp ce taie cauciucuri pe străzi, în Constanța. Individul a vandalizat 80 de mașini într-o noapte și nu a fost încă prins