Antena Meniu Search
x

Video Cine este Ionuţ, tânărul care a lovit-o cu ciocanul în cap pe prostituata din Iaşi. A lucrat până anul trecut în Primăria Iaşi

Bărbatul care a bătut cu sălbăticie o tânără, într-un apartament din Iaşi, a fost arestat preventiv. Este fost angajat al Primăriei şi spunem "fost", pentru că ar fi fost concediat după un scandal sexual. Victima lui, o tânără de 20 de ani care practica prostituţia, este în continuare în comă, iar medicii spun că starea ei este gravă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.02.2024, 13:38

Vezi și

Tânărul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, acesta a fost găsit în Capitală, plecase din Iaşi imediat după ce a comis fapta. 

Cine este Ionuţ, tânărul care a lovit-o cu ciocanul în cap pe prostituata din Iaşi

Potrivit anchetatorilor, acesta a mers la tânăra respectivă înarmat cu un ciocan, deci într-un fel sau altul şi-a premeditat faptele. A lovit-o în mod repetat cu ciocanul în cap, aceasta este acum internată în stare critică, cu şanse minime de supravieţuire la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Nu se ştie dacă a avut loc un conflict între aceştia şi ce a stat la baza acestui atac sângeros pe care l-a comis.

Tânărul a şocat însă pe toată lumea, obişnuia să lucreze la Primăria Iaşi, în cazul unei instituţii din cadrul primăriei, însă anul trecut a fost implicat într-un alt scandal cu iz sexual, după ce ar fi luat în mod ilegal telefonul unei colege de serviciu, fostă iubită de al lui, şi ar fi trimis de pe el fotografii compromiţătoare cu aceasta împreună cu fostul subprefect al Iaşului. Astfel, a rămas fără locul de muncă.

Se vorbea şi despre faptul că ar fi fost implicat în acţiuni de voluntariat în cadrul unor evenimente culturale din Iaşi. Cei care l-au cunoscut spun că sunt şocaţi de gestul său, părea un băiat timid şi nu arăta că ar putea să comită o faptă atât de gravă. S-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor calificat şi continuă verificările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Cine este Ionuţ, tânărul care a lovit-o cu ciocanul în cap pe prostituata din Iaşi. A lucrat până anul trecut în Primăria Iaşi