Antena Meniu Search
x

Video Cine este medicul din Brașov prins în flagrant când lua 8.000 de lei şpagă. Chirurgul cardiolog a fost reținut 

Sorin B, medic chirurg la Spitalul Judeţean Braşov, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost prins în flagrant când primea 8.000 de lei pentru o operaţie, de la rudele unei paciente. Doctorul este acuzat de luare de mită, iar astăzi va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 13:42

Vezi și

Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, a fost reţinut de procurori, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce primea 8.000 de lei, pentru o intervenţie chirurgicală pe care o făcuse în spitalul public. Un membru al familiei pacientului i-a scris un mesaj pe Facebook lui Marian Godină, cerându-i ajutorul, iar polițistul l-a îndrumat cui să se adreseze pentru organizarea unui flagrant.

Cine este medicul reținut pentru șpagă, în Brașov

Cardiologul acuzat că a primit șpagă se numește Sorin B. și ar fi primit 2.000 de lei înainte de operaţie, care a avut loc la Spitalul Judeţean din Braşov. Restul de 8.000 de lei i-a primit câteva zile mai târziu, în cabinetul său dintr-o clinică privată.

Doctorul nu ştia că rudele pacientei au povestit şi altora despre suma uriaşă pe care le-o pretinsese şi... s-a trezit cu procurorii anticorupţie în cabinet, care l-au dus la audieri. Nepotul femeii a căutat ajutor cum a ştiut. I-a scris lui Marian Godină, care a postat mesajul pe pagina sa de Facebook.

Pe acelaşi subiect

"I-am dat un număr de telefon la care să sune și i-am zis să nu cumva să dea înapoi și să aibă încredere. Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuții domnului doctor. Pe hol așteptau câțiva "pacienți" care au intrat în cabinet nepoftiți, imediat după tranzacție", a scris Godină.

Iar la postarea sa a comentat și Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății: "Medici tineri pleaca din tara pentru ca nu sunt scoase posturi la concurs - posturile sunt ocupate de multi astfel de tovarasi care isi bat joc de oameni necajiti".

Medicul cardiolog din Brașov spune că nu a luat mită. Banii primiţi după operaţie ar fi fost plătiţi pentru un consult

Doctorul Sorin B. a negat cu vehemenţă acuzaţiile de luare de mită. Spune că face totul transparent, iar banii primiţi după operaţie au fost plătiţi pentru un consult.

Medicul a fost dus la audieri, marţi seara, şi reţinut. Procurorul de caz urmează să decidă dacă va formula propunere de arestare preventivă pe numele medicului.

Dacă va fi găsit vinovat, medicul riscă să ajungă după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cine este medicul din Brașov prins în flagrant când lua 8.000 de lei şpagă. Chirurgul cardiolog a fost reținut